Woonverzekering Zandhuizen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €3,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Zandhuizen. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld HEMA en Univé die schade als gevolg van inbraak, bliksem, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zandhuizen juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijv. brand, inbraak, water, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als afzuigkap en schoenen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zandhuizen? Open meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer of Nederlanden van Nu verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wilnis verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zandhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Weststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast of roet. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of gaslekken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Zandhuizen is altijd een risico. De Flippermethode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je via de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een kapotte droger. Gewoonlijk worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €365.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Zandhuizen
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Zandhuizen probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zandhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Zandhuizen aanvullen met een aantal handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Visvliet afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zandhuizen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een barst in het scherm en medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.000.000 tot zo’n €4.250.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,65 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering Zandhuizen
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen of geschil over de uitkering. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €28,90 t/m €35,25 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zandhuizen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering