Woonverzekering Amstenrade Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,10 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Amstenrade. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals Bovag en Lancyr die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Amstenrade juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, diefstal, inbraak, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals muziekinstrumenten en schoenen? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Amstenrade? Open direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Ditzo of Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Drenthe verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-amstenrade


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schinnen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als waterschade of plundering. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Amstenrade is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €685.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Amstenrade
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Amstenrade moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Amstenrade

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Amstenrade aanvullen met diverse belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Wezep afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een smartphone en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Amstenrade

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte laptop + ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen van €1.000.000 oplopend tot €2.600.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Allianz afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Amstenrade
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan pensioenen & conflict over aankoop auto. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf circa €36,00 tot wel €36,50 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Amstenrade online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering