Woonverzekering Wezep Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Wezep. De woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder Aegon en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van brand, bliksem, vandalisme, water verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wezep april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, water, brand, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als computers en kampeeruitrusting? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wezep? Open meteen onze vergelijker! Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink of Klaverblad zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Warns verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wezep


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oldebroek? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn verzekerd. Daardoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en brandblussing. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Wezep is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis regel je met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte goot. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €675.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wezep
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Wezep gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wezep

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Wezep aanvullen met diverse interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Tollebeek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe dekkingverzekert bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wezep

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan een deuk in de auto of kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €950.000 oplopend tot €3.750.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK polis.

Rechtsbijstandverzekering Wezep
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen & bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €38,20 tot en met €38,40 per maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wezep vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?