Woonverzekering Reitsum Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,85 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Reitsum. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Ditzo en ING die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, inbraak, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Reitsum april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, brand, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als spelcomputers of hoeden? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Reitsum? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse en Klaverblad werken met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Overslag verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-reitsum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ferwerderadiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of poging tot inbraak. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Reitsum kan ook jou overkomen. Openwrikken of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. Normaliter worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €585.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Reitsum
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Reitsum probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Reitsum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Reitsum complementeren met een aantal handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Nooitgedacht afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze unieke modulestaat je bij bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat + een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Reitsum

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte laptop en ook ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.100.000 oplopend tot €4.400.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,65 per maand. Bekijk ook London Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Reitsum
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. als je werkgever failliet gaat & bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €36,80 oplopend tot €35,45 p/maand in april 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Reitsum afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?