Woonverzekering Overslag Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Overslag. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van bliksem, inbraak, storm, vandalisme afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Overslag juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, brand, water, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals potten en dressoir? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Overslag? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als Allsecur of nowGo faciliteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Opende verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-overslag


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Terneuzen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Overslag kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je via de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €335.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Overslag
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Overslag gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Overslag

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Overslag nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Nieuw- en Sint Joosland afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Overslag

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij van €900.000 oplopend tot €3.650.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Europeesche dekking.

Rechtsbijstandverzekering Overslag
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan conflict met een ziekenhuis of geluidsoverlast. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €27,20 tot wel €27,25 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Overslag online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering