Woonverzekering St. Jacobiparochie Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in St. Jacobiparochie. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders waaronder Huis In Eén Verzekeringen en InShared die schade zoals water, brand, vandalisme, storm vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in St. Jacobiparochie juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere storm, inbraak, vandalisme, brand, water. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als game consoles en tassen? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering St. Jacobiparochie? Start vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Allsecur + nowGo verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Sint Hubert verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-st-jacobiparochie


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in het Bildt? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn verzekerd. Op die manier wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en smeltschade. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een omgevallen lamp? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in St. Jacobiparochie is altijd een risico. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €550.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in St. Jacobiparochie
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker direct de woning in St. Jacobiparochie eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in St. Jacobiparochie

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in St. Jacobiparochie complementeren met een paar interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Randwijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een iPad + jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten St. Jacobiparochie

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Interpolis.

Rechtsbijstandverzekering St. Jacobiparochie
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Denk aan ontslag en conflict met aannemer. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €27,50 t/m €33,90 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering St. Jacobiparochie vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering