Woonverzekering Sint Hubert Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Sint Hubert. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als EAG Assuradeuren en ZLM die schade als gevolg van vandalisme, storm, brand, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Hubert juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, inbraak, diefstal, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als aquarium en truien? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Sint Hubert? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als FBTO en Nederlanden van Nu hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schagen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sint-hubert


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Mill en Sint Hubert? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door waterschade en brandblussing. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Sint Hubert kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming en een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Meestal wordt deze schade gedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €560.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Hubert
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Sint Hubert gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Hubert

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Sint Hubert completer maken met extra interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Oudezijl afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur + sieraden. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Sint Hubert

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet & geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.150.000 tot zo’n €3.500.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Delta Lloyd dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Hubert
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Je moet dan denken aan schade die iemand bij jou veroorzaakt en geschil m.b.t. pensioen. Daarbij is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €30,60 tot €28,00 p/maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sint Hubert voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering