Woonverzekering Oudezijl Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Oudezijl. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder Avéro Achmea en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, vandalisme, water vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oudezijl april 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, brand, diefstal, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als boeken of tuingereedschap? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oudezijl? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als Allianz en InShared faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oosterzee verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oudezijl


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Oldambt? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inbegrepen. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. stormschade en rook. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brandstichting? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Oudezijl is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €600.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudezijl
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Oudezijl zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oudezijl

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Oudezijl aanvullen met meerdere nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Netterden afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een navigatieapparaat & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oudezijl

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere besmeurde meubels en ook medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.100.000 tot €4.550.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Oudezijl
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met een bank en conflict met makelaar. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €27,50 oplopend tot €33,80 p/maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oudezijl online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering