Woonverzekering Winssen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Winssen. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als bijv. Bruns ten Brink en Zelf die schade door o.a. water, brand, inbraak, bliksem afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Winssen april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als tafelkleden en schoonmaakartikelen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Winssen? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Verzekeruzelf.nl zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Westbroek verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-winssen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Beuningen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als blikseminslag of vandalisme. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Winssen is altijd een risico. Gaatjes boren of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte wasmachine. Doorgaans wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €530.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Winssen
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Winssen moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Winssen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Winssen aanvullen met een paar interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Ulrum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze unieke verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een e-reader of sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Winssen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte tablet en smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.500.000 tot €2.750.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar ASR Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Winssen
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing en conflict met verhuurder. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies verschillen enorm (vanaf €34,00 tot €32,50 p/maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Winssen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering