Woonverzekering Ulrum Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Ulrum. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen zoals HEMA en Lancyr die schade door o.a. bliksem, vandalisme, inbraak, water afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ulrum juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, storm, water, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kleden en overjassen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ulrum? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Allsecur + Polis Direct werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Terneuzen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-ulrum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Marne? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of keukenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Ulrum is altijd een risico. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of Een lekkende vaatwasser. Typische schade is kapotte apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een lek dag. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €285.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Ulrum
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Ulrum moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ulrum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: men mag deze woonverzekering in Ulrum nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Schoonrewoerd afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze unieke dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ulrum

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte tablet + het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij van €1.450.000 tot €4.900.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,70 (per maand). Check ook Verzekeruzelf.nl polis.

Rechtsbijstandverzekering Ulrum
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met de werkgever of conflict met een autodealer. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €29,15 tot €34,55 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ulrum afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering