Woonverzekering De Westereen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van De Westereen. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals ASR Verzekeringen en Turien en Co die schade door o.a. brand, bliksem, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Westereen juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. brand, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als cd-speler en tablet? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering De Westereen? Open direct de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + SNS werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Bussum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-westereen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Dantumadiel? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als schade door wateroverlast en brandblussing. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in De Westereen is altijd een risico. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat middels de opstal, en gestolen spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. In de regel wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €470.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in De Westereen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in De Westereen gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in De Westereen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in De Westereen nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Bears afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een laptop en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Westereen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €950.000 tot €4.350.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering De Westereen
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag & conflict met een automobilist. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €25,15 tot €37,35 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering De Westereen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?