Woonverzekering Snikzwaag Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Snikzwaag. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder De Goudse en Interpolis die schade veroorzaakt door water, vandalisme, storm, inbraak dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Snikzwaag juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, vandalisme, inbraak, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als pannen of Xbox? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Snikzwaag? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK en Turien en Co werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Schoonrewoerd verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-snikzwaag


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Friese Meren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn afgedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem en ontploffing. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brand in de schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Snikzwaag kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine / loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Meestal wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte regengoot. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €685.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Snikzwaag
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Snikzwaag zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Snikzwaag

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Snikzwaag nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Pingjum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een iPad en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Snikzwaag

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een onbruikbare bank of geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.200.000 oplopend tot €4.400.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Snikzwaag
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering of conflict bij het bouwen van een huis. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €28,55 t/m €31,35 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Snikzwaag afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?