Woonverzekering Kesteren Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Kesteren. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld brand, water, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kesteren juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, brand, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als verlichtingsornamenten of brommers? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kesteren? Start meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren en OHRA werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Idzega verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-kesteren


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Neder-Betuwe? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en ontploffing. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Kesteren is altijd een risico. Insluipen of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt via de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Meestal wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €590.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Kesteren
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Kesteren moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kesteren

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Kesteren completer maken met meerdere handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot je handige details (of bezoek info over woonverzekering Hattem afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kesteren

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en ook kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij van €1.450.000 tot €3.550.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kesteren
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag en ingevorderd rijbewijs. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €37,15 tot wel €27,90 per maand in juni 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kesteren online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering