Woonverzekering Maasbommel Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,60 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Maasbommel. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. ABN AMRO en nowGo die schade zoals bliksem, brand, vandalisme, storm verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Maasbommel april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, brand, storm, vandalisme, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als horloges of tablet? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Maasbommel? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als HEMA of Klaverblad werken met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Lexmond verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-maasbommel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in West Maas en Waal? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inclusief. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Maasbommel is altijd een risico. Flipperen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een kapotte vriezer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Vaak betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €475.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Maasbommel
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Maasbommel eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Maasbommel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Maasbommel complementeren met extra belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Jisp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Maasbommel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €3.250.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Turien en Co.

Rechtsbijstandverzekering Maasbommel
De rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn en geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies schommelen enorm (vanaf €37,30 tot wel €32,10 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Maasbommel vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering