Woonverzekering Haps Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Haps. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen waaronder Aegon en nowGo die schade door o.a. vandalisme, brand, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Haps mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, water, inbraak, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als zonwering en wasdroger? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Haps? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + Polis Direct bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Gorredijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-haps


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Cuijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als brand of plundering. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Haps kan ook jou overkomen. De Flippermethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan kapotte ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €630.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Haps
Snel een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Haps probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Haps

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Haps complementeren met een paar belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Eerbeek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een iPad of een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Haps

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.250.000 tot ruim €4.100.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar Zelf.

Rechtsbijstandverzekering Haps
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij sociale wetgeving & conflict bij aankoop huis. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €37,25 oplopend tot €24,10 per maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Haps voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?