Woonverzekering s-Heer Hendrikskinderen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in s-Heer Hendrikskinderen. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders waaronder Europeesche en Polis Direct die schade zoals brand, water, storm, bliksem verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in s-Heer Hendrikskinderen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, diefstal, vandalisme, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als pannen en jacks? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering s-Heer Hendrikskinderen? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO + Zelf bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Check ook: Rheden verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-s-heer-hendrikskinderen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Goes? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als bliksem en schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of gaslekken? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in s-Heer Hendrikskinderen is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval / Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. In de regel worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapot dak. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €290.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in s-Heer Hendrikskinderen
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker meteen de woning in s-Heer Hendrikskinderen eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in s-Heer Hendrikskinderen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in s-Heer Hendrikskinderen complementeren met verschillende praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Oosteind afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze unieke polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een smartphone en een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in s-Heer Hendrikskinderen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere besmeurde meubels en ook ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.400.000 oplopend tot €4.050.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,55 per maand. Bekijk ook Generali pakket.

Rechtsbijstandverzekering s-Heer Hendrikskinderen
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag en geschillen over een motorrijtuig. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €31,50 t/m €35,00 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering s-Heer Hendrikskinderen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?