Woonverzekering Generali

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering van Generali. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Polis Direct die schade door o.a. brand, vandalisme, water, inbraak afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Goedkope inboedelverzekering Generali juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere water, storm, brand, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als kamerplanten en kleding? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goedkope inboedelverzekering van Generali? Open direct de vergelijkingstool. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Generali en Nederlanden van Nu faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: EAG Assuradeuren.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als schade door wateroverlast of plundering. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.

Brandverzekering

In huis roken of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.

Inbraakverzekering

Een huisbraak kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.

Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.

Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €370.

Binnen een paar minuten een goedkope Generali woonverzekering afsluiten
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning met Generali gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket van Generali

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw Generali woonverzekering complementeren met meerdere interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij nuttige details (of bezoek info over Delft, Kerkrade en Terneuzen).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze unieke polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

  • Je stoot iemands Macbook van tafel
  • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg. We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een laptop + een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten van Generali

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte telefoon of therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €4.750.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,55 (per maand). Check ook DAK.

Generali Rechtsbijstandverzekering
De module rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan medische fout en geschillen met de buren. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

   • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
   • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
   • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
   • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €28,15 tot €37,85 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Generali afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering