Woonverzekering Delft Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Delft. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Europeesche en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van storm, vandalisme, brand, water verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Delft april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, diefstal, inbraak, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als albums en pantalons? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Delft? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Ditzo + Klaverblad hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Cornwerd verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-delft


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Delft? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm en schade door regen. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brandstichting? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Delft kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €290.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Delft
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Delft gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Delft

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag de woonverzekering in Delft complementeren met verschillende nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Beinsdorp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Delft

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.400.000 tot wel €4.900.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar Huis In Eén Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Delft
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat en in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €26,80 tot wel €37,75 p/maand in april 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Delft afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering