Woonverzekering Doornspijk Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Doornspijk. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld Generali en Lancyr die schade als gevolg van storm, vandalisme, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Doornspijk mei 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, storm, vandalisme, water, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals muziekinstrumenten of gereedschap? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Doornspijk? Start meteen de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of Univé verkopen zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: De Westereen verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-doornspijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Elburg? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als hagelschade of schade door regen. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brand in de schoorsteen? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Doornspijk is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of een kapotte kit voeg. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €460.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Doornspijk
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Doornspijk zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Doornspijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Doornspijk complementeren met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Bitgummole afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan vaak interessant. Deze nieuwe moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer + drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Doornspijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan besmeurde meubels & kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.400.000 oplopend tot €4.050.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook London Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Doornspijk
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering of de hypotheek. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €28,40 tot wel €30,10 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Doornspijk op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?