Woonverzekering Oostdijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Oostdijk. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen zoals HEMA en Lancyr die schade zoals vandalisme, inbraak, storm, bliksem verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oostdijk juni 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, diefstal, vandalisme, storm, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals glaswerk en autoped? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oostdijk? Begin direct met meteen onze vergelijker! In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Allianz of Unigarant werken met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Noordhoek verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-oostdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Reimerswaal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als schade door wateroverlast en plundering. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Oostdijk kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €670.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oostdijk
Snel een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Oostdijk gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oostdijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Oostdijk nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna doorzoek je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Megen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze additionele polis staat garant bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oostdijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een vlek in de vloer + smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.500.000 oplopend tot €3.950.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bovag pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oostdijk
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever & bij aankoop van een huis. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €35,60 t/m €30,00 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oostdijk voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering