Woonverzekering Holsloot Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Holsloot. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals BLG wonen en Klaverblad die schade door o.a. bliksem, inbraak, brand, water verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Holsloot juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, storm, water, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als afwasmachine en dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Holsloot? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse + Zelf faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hekelingen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-holsloot


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als blikseminslag en diefstal. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Holsloot kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €550.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Holsloot
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Holsloot gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Holsloot

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Holsloot complementeren met een paar nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina bekijk jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Geesteren afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele zekerheid is er bij gebroken glas. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop & kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Holsloot

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel en ook ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.550.000 tot ruim €2.550.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar ZLM polis.

Rechtsbijstandverzekering Holsloot
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering of conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand zijn zeer wisselend (beginnend bij €24,25 tot wel €37,45 per maand in juni 2024). De premie hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Holsloot op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering