Woonverzekering Hekelingen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Hekelingen. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als bijv. Delta Lloyd en Polis Direct die schade zoals brand, storm, vandalisme, water verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hekelingen juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijv. brand, diefstal, water, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als stoffering en weegschaal? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Hekelingen? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen en ING verkopen deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Hantumhuizen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-hekelingen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Spijkenisse? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inclusief. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als hagelschade of vandalisme. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Hekelingen is altijd een risico. Flipperen of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €690.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hekelingen
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Hekelingen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hekelingen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Hekelingen aanvullen met diverse interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Espel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hekelingen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek in de vloer & medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking van €1.350.000 tot zo’n €4.700.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Generali pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hekelingen
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag en conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €25,40 tot €26,35 p/maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hekelingen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?