Woonverzekering Achlum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,95 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Achlum. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle grote maatschappijen als bijv. Allianz en London Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, bliksem, vandalisme, storm afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Achlum juni 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, brand, diefstal, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als stoffering of geyser/boiler? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Achlum? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Ditzo + Nederlanden van Nu hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Zoutelande verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-achlum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Franekeradeel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als storm vanaf windkracht 7 of roet. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of brandstichting? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Achlum kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming of loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €600.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Achlum
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Achlum zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Achlum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Achlum aanvullen met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Wenum Wiesel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader of een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Achlum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte vaas & kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij variërend van €1.250.000 tot wel €2.900.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,35 (per maand). Check ook Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering Achlum
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag of conflict met een automobilist. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €29,60 tot €31,20 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Achlum vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering