Woonverzekering Zoutelande Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zoutelande. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven zoals ANWB en Zelf die schade zoals bliksem, water, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zoutelande juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, inbraak, diefstal, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. De definitie van inboedel is alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als koffiezetapparaat en pantalons? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Zoutelande? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als FBTO en Turien en Co verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Woldendorp verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zoutelande


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Veere? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als bliksem en brandblussing. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Zoutelande kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis loopt via de opstal, en gestolen bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Doorgaans is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €430.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zoutelande
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Zoutelande eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zoutelande

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Zoutelande uitbreiden met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna check jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Vriezenveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke verzekering is er bij gebroken glas. Advies: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera en sieraden. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zoutelande

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ook het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.000.000 tot zo’n €4.450.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zoutelande
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over ouderlijk gezag & conflict met een automobilist. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf zo’n €36,55 t/m €26,15 p/maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zoutelande online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering