Woonverzekering Woldendorp Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Woldendorp. Een woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder EAG Assuradeuren en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door inbraak, storm, water, bliksem vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Woldendorp juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, diefstal, vandalisme, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als frituurpan en relaxfauteuil? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Woldendorp? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen of REAAL Verzekeringen werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wetsinge verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-woldendorp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Delfzijl? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als schade door storm en diefstal. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Woldendorp kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt middels de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag / Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €560.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Woldendorp
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Woldendorp probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Woldendorp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Woldendorp nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Veessen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze additionele dekkingis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en kleding. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Woldendorp

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, van €1.250.000 tot wel €2.700.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Woldendorp
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over adoptie en geschil m.b.t. pensioen. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €25,55 tot wel €31,65 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Woldendorp online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?