Woonverzekering Wetsinge Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Wetsinge. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars waaronder FBTO en Polis Direct die schade veroorzaakt door water, vandalisme, storm, bliksem dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wetsinge mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, water, storm, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals game consoles of cv-ketel? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wetsinge? Open meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Centraal Beheer en OHRA werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Warmenhuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wetsinge


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Winsum? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem en plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Wetsinge is altijd een risico. Flipperen of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en een lekkende kraan. Typische schade is onbruikbare apparatuur. Meestal worden de kosten betaald met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €340.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wetsinge
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Wetsinge gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wetsinge

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Wetsinge uitbreiden met een aantal nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Toldijk afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wetsinge

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek op een meubel of therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.500.000 tot wel €3.700.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,00 (per maand). Check ook Bruns ten Brink polis.

Rechtsbijstandverzekering Wetsinge
De rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken en schade of letsel in verkeer. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf circa €34,15 tot wel €28,85 per maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Wetsinge vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering