Woonverzekering Toldijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Toldijk. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals Aon Direct en OHRA die schade veroorzaakt door storm, brand, bliksem, water afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Toldijk juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, brand, storm, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als computers en overhemden? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Toldijk? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Aegon of Interpolis verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Stroobos verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-toldijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bronckhorst? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inbegrepen. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als aanrijding of aanvaring of smeltschade. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Toldijk kan iedereen gebeuren. Openwrikken of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €480.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Toldijk
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Toldijk eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Toldijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Toldijk complementeren met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Schagerbrug afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet en viool. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Toldijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en ook ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.550.000 oplopend tot €3.300.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar Aegon polis.

Rechtsbijstandverzekering Toldijk
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan pensioenen of geluidsoverlast. Daarbij is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €30,65 tot en met €25,70 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Toldijk vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering