Woonverzekering Schagerbrug Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Schagerbrug. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen als DAK en ZLM die schade door o.a. water, brand, inbraak, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Schagerbrug juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, inbraak, water, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals magnetron of sjaals? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Schagerbrug? Begin direct met direct onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Unigarant faciliteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Rijnsburg verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-schagerbrug


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Schagen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als stormschade of brandblussing. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Schagerbrug kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af middels de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of een kapot waterbed. Typische schade is een kapotte vloer. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €435.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Schagerbrug
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Schagerbrug moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Schagerbrug

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Schagerbrug nog persoonlijker maken met een aantal nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Oosthem afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone + jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Schagerbrug

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte tablet en medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.100.000 tot wel €4.200.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Schagerbrug
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschillen binnen de familie of conflict met de buren. In dat geval kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €32,80 tot wel €24,50 p/maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Schagerbrug vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering