Woonverzekering Oosthem Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oosthem. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals BLG wonen en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door water, vandalisme, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oosthem juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, water, inbraak, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als sieraden en autoped? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oosthem? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als DAK of Lancyr verkopen eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nuth verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-oosthem


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of diefstal. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Oosthem is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een ondergelopen kelder. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €500.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosthem
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Oosthem gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oosthem

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Oosthem completer maken met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Middelburg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een mobiele telefoon + gitaar. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oosthem

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte laptop + therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.200.000 tot €5.000.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €4,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosthem
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt & conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf €37,50 t/m €28,65 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oosthem afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?