Woonverzekering Liempde Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Liempde. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Aegon en Zelf die schade zoals brand, inbraak, water, bliksem dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Liempde juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, diefstal, storm, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als uurwerken of speelgoed? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Liempde? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + Klaverblad faciliteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Laag-Soeren verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-liempde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Boxtel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en omvallen van bomen. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Liempde kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / loslatende kit. Typische schade is vochtplekken op de buur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Veelal is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €285.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Liempde
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Liempde zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Liempde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Liempde complementeren met extra interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Hoogersmilde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een filmcamera en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Liempde

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.350.000 tot €4.950.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €4,05 per maand. Bekijk ook Nationale Nederlanden dekking.

Rechtsbijstandverzekering Liempde
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie en schade of letsel in verkeer. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €32,80 tot wel €36,95 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Liempde online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering