Woonverzekering Hellouw Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Hellouw. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als De Goudse en OHRA die schade zoals bliksem, brand, inbraak, storm dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hellouw juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, brand, water, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van gebroken servies. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals bestek of pantalons? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Hellouw? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Centraal Beheer + ING hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hardinxveld-Giessendam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-hellouw


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Neerijnen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door stormschade of plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Hellouw is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan scheuren in de muur. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €460.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Hellouw
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Hellouw moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hellouw

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Hellouw aanvullen met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder check je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Eursinge afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hellouw

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte tablet en ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.550.000 tot wel €4.850.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Interpolis pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hellouw
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis en geschil m.b.t. pensioen. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €37,45 t/m €32,40 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hellouw online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering