Woonverzekering Westerhaar-Vriezenveensewijk Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Westerhaar-Vriezenveensewijk. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals Europeesche en Univé die schade door o.a. brand, vandalisme, inbraak, storm afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Westerhaar-Vriezenveensewijk juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kruiden en overjassen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Westerhaar-Vriezenveensewijk? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon of Zelf hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Waddinxveen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-westerhaar-vriezenveensewijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Twenterand? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als brand of schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Westerhaar-Vriezenveensewijk kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €385.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Westerhaar-Vriezenveensewijk
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Westerhaar-Vriezenveensewijk probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Westerhaar-Vriezenveensewijk aanvullen met een aantal nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Tholen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een iPad + viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en ook ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen van €1.050.000 tot €3.050.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,75 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westerhaar-Vriezenveensewijk
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen en geluidsoverlast. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €28,50 tot wel €28,30 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Westerhaar-Vriezenveensewijk afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering