Woonverzekering Melick Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Melick. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen als Huis In Eén Verzekeringen en REAAL Verzekeringen die schade zoals brand, water, storm, vandalisme afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Melick juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, vandalisme, inbraak, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als verlichtingsornamenten of overjassen? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Melick? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Lutjebroek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-melick


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Roerdalen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als blikseminslag of schroeischade. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of keukenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Melick kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €485.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Melick
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Melick gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Melick

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Melick nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Klimmen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop of een verrekijker. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Melick

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en ook therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.250.000 tot ruim €2.500.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Allsecur pakket.

Rechtsbijstandverzekering Melick
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie en conflict met een schadehersteller. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele varianten.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €25,00 tot en met €33,65 p/maand in juli 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Melick vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering