Woonverzekering Oudeschoot Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oudeschoot. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven als DAK en Turien en Co die schade door o.a. vandalisme, brand, storm, water afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oudeschoot juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, water, brand, storm. Je kunt dan denken aan een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als tafelkleden of salontafel? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oudeschoot? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink en Independer hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oosterwijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oudeschoot


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Heerenveen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn afgedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als brand en plundering. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Oudeschoot kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui of Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €495.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudeschoot
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker direct het huis in Oudeschoot gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oudeschoot

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Oudeschoot aanvullen met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Nes-Heerenveen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke polis verzekert bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone of kleding. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oudeschoot

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking van €1.250.000 oplopend tot €2.500.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,00 (per maand). Check ook Allianz dekking.

Rechtsbijstandverzekering Oudeschoot
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij reorganisatie & conflicten over erfrecht. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf zo’n €27,00 tot €26,50 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oudeschoot voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering