Woonverzekering Kilder Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kilder. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende bedrijven waaronder ASR Verzekeringen en Polis Direct die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kilder juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, water, inbraak, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van kapotte meubels. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als kamerplanten of kampeeruitrusting? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kilder? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals DAK + Lancyr hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: IJhorst verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kilder


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Montferland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of rook. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Kilder is altijd een risico. Insluipen of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak / een lek waterbed. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €615.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Kilder
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Kilder probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kilder

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Kilder aanvullen met extra handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Haule afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra dekkingverzekert bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera + drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kilder

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek op een meubel & het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.000.000 oplopend tot €4.650.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kilder
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over een consumentenovereenkomst of verkeersongeluk. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €28,35 oplopend tot €31,15 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kilder op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering