Woonverzekering IJhorst Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van IJhorst. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen zoals Bruns ten Brink en Unigarant die schade zoals storm, bliksem, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in IJhorst juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door onder andere diefstal, inbraak, water, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als gordijnen en scheerapparaat? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering IJhorst? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Europeesche + InShared bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hoevelaken verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ijhorst


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Staphorst? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast of brandblussing. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in IJhorst kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. In de regel worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €415.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in IJhorst
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in IJhorst gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in IJhorst

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in IJhorst nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Groeningen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een fotocamera + een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in IJhorst

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan krassen op de auto en therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.050.000 oplopend tot €3.300.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,95 (per maand). Check ook Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering IJhorst
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen of geschillen over een motorrijtuig. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €31,50 t/m €30,45 p/maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering IJhorst voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering