Woonverzekering Noorden Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Noorden. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars als BLG wonen en Polis Direct die schade zoals inbraak, storm, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Noorden april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, diefstal, brand, inbraak, water. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die “los” staan in jouw woning. Spullen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als broodrooster of stofzuiger? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Noorden? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en Lancyr faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nieuw-Schoonebeek verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-noorden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Nieuwkoop? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en brandblussing. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Noorden kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Meestal is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €665.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Noorden
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Noorden probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Noorden

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Noorden uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Lottum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een laptop & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Noorden

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte telefoon & ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.500.000 tot €2.900.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Noorden
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt en geschil met de buren. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende modules.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €32,10 tot wel €31,05 p/maand in april 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Noorden online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering