Woonverzekering Monster Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Monster. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals Allianz en Lancyr die schade veroorzaakt door water, vandalisme, storm, brand vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Monster juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, storm, brand, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als verlichting en weegschaal? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Monster? Start direct de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Allianz en Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Marsum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-monster


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Westland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als brand of vandalisme. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of brandstichting? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Monster kan zomaar gebeuren. Insluipen of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningregel je middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en een gesprongen waterleiding. Typische schade is een kapotte vriezer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €310.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Monster
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Monster gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Monster

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Monster aanvullen met een aantal belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Kudelstaart afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele dekkingis er bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad & een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Monster

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer & kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.450.000 tot €3.200.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea polis.

Rechtsbijstandverzekering Monster
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. arbeidsconflicten & erfafscheidingen e.d.. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf circa €25,35 t/m €30,25 per maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Monster op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering