Woonverzekering Giethmen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Giethmen. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Centraal Beheer en SNS die schade zoals inbraak, brand, bliksem, water vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Giethmen juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, storm, brand, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals aardewerk en (elektrische) dekens? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Giethmen? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Ditzo en ZLM verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Fleringen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-giethmen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Ommen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als aanrijding of aanvaring en olie. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Giethmen is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of een kapotte leiding. Typische schade is hemelwater schade. Meestal wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €630.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Giethmen
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Giethmen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Giethmen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Giethmen uitbreiden met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Diffelen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en viool. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Giethmen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Denk dan aan een kapotte laptop en geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €900.000 oplopend tot €4.350.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook Ditzo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Giethmen
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente & conflict met de buren. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €30,75 tot en met €27,60 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Giethmen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?