Woonverzekering Marsum Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Marsum. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals EAG Assuradeuren en Klaverblad die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, water, inbraak verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Marsum juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, storm, vandalisme, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als frituurpan en strijkbout? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Marsum? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + Verzekeruzelf.nl verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Lollum verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-marsum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Menameradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. waterschade en olie. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Marsum kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €285.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Marsum
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Marsum eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Marsum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Marsum completer maken met additionele praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Kelpen-Oler afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Marsum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een onbruikbare bank & geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.550.000 tot €3.450.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Marsum
De rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €34,80 t/m €24,55 p/maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Marsum op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?