Woonverzekering Kelpen-Oler Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Kelpen-Oler. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle bekende partijen als bijv. Aegon en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, storm, brand verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kelpen-Oler mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, inbraak, water, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als vriezer en servies? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Kelpen-Oler? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Aegon en Reaal hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hulten verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kelpen-oler


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Leudal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. bliksem en omvallen van bomen. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Kelpen-Oler is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en een gesprongen waterleiding. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €365.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kelpen-Oler
Meteen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Kelpen-Oler probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kelpen-Oler

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Kelpen-Oler complementeren met verschillende nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Harlingen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze additionele dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kelpen-Oler

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn besmeurde meubels & geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.400.000 oplopend tot €3.600.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: FBTO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kelpen-Oler
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & bouw- en verbouwgeschillen. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €26,65 oplopend tot €25,90 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kelpen-Oler op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering