Woonverzekering Gastel Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,75 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Gastel. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals ABN AMRO en ZLM die schade door o.a. inbraak, storm, water, vandalisme verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Gastel juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, diefstal, inbraak, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als platenspeler en dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Gastel? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Allianz + Zelf faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Epse verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gastel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Cranendonck? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schade door regen. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Gastel kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €660.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Gastel
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Gastel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Gastel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Gastel aanvullen met een aantal nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Deelen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een smartphone of viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gastel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank & smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.100.000 tot zo’n €3.950.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook ING polis.

Rechtsbijstandverzekering Gastel
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan als je werkgever failliet gaat en conflict met een schadehersteller. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €37,30 tot €33,85 per maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Gastel vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering