Woonverzekering Nes-Heerenveen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Nes-Heerenveen. Een woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle grote partijen zoals Generali en InShared die schade zoals inbraak, storm, water, brand dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nes-Heerenveen mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, diefstal, vandalisme, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als wandversiering en petten? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nes-Heerenveen? Begin direct met meteen onze vergelijker! Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd of OHRA bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Meterik verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-nes-heerenveen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Heerenveen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door brand en diefstal. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of vlam in de pan? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Nes-Heerenveen kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een lek waterbed. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €685.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nes-Heerenveen
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Nes-Heerenveen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nes-Heerenveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Nes-Heerenveen nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Laren afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe polis verzekert bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spelcomputer of een rollator. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nes-Heerenveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een gebroken ruit & kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.550.000 tot €4.700.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook SNS polis.

Rechtsbijstandverzekering Nes-Heerenveen
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie of geschillen over een motorrijtuig. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies verschillen enorm (vanaf circa €37,70 tot €29,75 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nes-Heerenveen vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering