Woonverzekering Mildam Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,80 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Mildam. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle landelijke partijen waaronder HEMA en Unigarant die schade als gevolg van inbraak, storm, vandalisme, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Mildam juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, water, inbraak, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als meubilair en zonnepanelen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Mildam? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Allianz + Lancyr hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Mantgum verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-mildam


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heerenveen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Mildam is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui / een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €445.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Mildam
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Mildam moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Mildam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Mildam completer maken met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Kortgene afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een tablet + gitaar. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Mildam

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon of therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €950.000 tot €2.700.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Mildam
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met werkgever of bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (startend vanaf €28,80 tot €29,20 p/maand in juli 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Mildam online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering