Woonverzekering Kortgene Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Kortgene. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven als ANWB en Klaverblad die schade veroorzaakt door bliksem, storm, inbraak, water dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kortgene juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. storm, vandalisme, water, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als kachelsverwarmingsapparatuur of scheerapparaat? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kortgene? Start direct onze vergelijker! Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als HEMA of SNS werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kallenkote verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kortgene


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Noord-Beveland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade van jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Kortgene is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €295.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Kortgene
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Kortgene zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kortgene

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Kortgene aanvullen met enkele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Heiloo afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke modulestaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Kortgene

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een barst in het scherm & geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.350.000 oplopend tot €2.500.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: InShared pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kortgene
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij sociale wetgeving & verkeersongeluk. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf circa €35,10 tot €26,45 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kortgene voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?