Woonverzekering Oldeholtpade Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,65 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Oldeholtpade. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen als bijv. ASR Verzekeringen en nowGo die schade zoals brand, storm, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oldeholtpade juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, storm, diefstal, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als glaswerk of tablet? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Oldeholtpade? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA of ING werken met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Nijemirdum verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-oldeholtpade


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Weststellingwerf? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand en diefstal. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte föhn? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Oldeholtpade is altijd een risico. De gaatjesboormethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval en een kapotte kit voeg. Typische schade is opbollend laminaat. In de regel worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €310.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldeholtpade
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Oldeholtpade probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oldeholtpade

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Oldeholtpade completer maken met diverse handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Mariënheem afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een fotocamera & sieraden. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oldeholtpade

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Denk dan aan een onbruikbare bank of ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.150.000 tot wel €4.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldeholtpade
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil met de werkgever & conflict met makelaar. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €27,70 tot wel €30,60 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oldeholtpade voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering