Woonverzekering Nijemirdum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Nijemirdum. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en OHRA die schade zoals water, vandalisme, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nijemirdum juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, diefstal, storm, inbraak, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals koelkast of sofa? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nijemirdum? Gebruik hiervoor direct de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als FBTO of Univé bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nes-Heerenveen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nijemirdum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Nijemirdum kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning regel je middels de opstal, en gestolen spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €260.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijemirdum
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Nijemirdum eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nijemirdum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Nijemirdum complementeren met diverse handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij praktische info (of bekijk woonverzekering Lith afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze unieke dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een filmcamera en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nijemirdum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit & het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.400.000 oplopend tot €4.800.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,10 (per maand). Check ook ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Nijemirdum
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan conflict met werkgever of bouw- en verbouwgeschillen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €26,00 tot en met €35,80 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nijemirdum vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?