Woonverzekering Lith Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze website tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Lith. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle bekende bedrijven als Bovag en Turien en Co die schade als gevolg van brand, water, storm, inbraak vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lith april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou onder andere water, storm, brand, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als bestek of huisdieren? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lith? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO + Lancyr werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Laren verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-lith


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Oss? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn gedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door stormschade en roet. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of brandstichting? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Lith kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Doorgaans worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €345.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Lith
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Lith gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Lith

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Lith completer maken met een aantal praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Huis ter Heide afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur + een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Lith

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere behang dat moet worden vervangen & therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.400.000 tot €3.150.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar Rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Lith
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering of conflict met een schadehersteller. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €37,50 oplopend tot €34,00 p/maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lith voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering