Woonverzekering Huis ter Heide Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Huis ter Heide. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars als Delta Lloyd en InShared die schade zoals inbraak, vandalisme, water, bliksem vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Huis ter Heide juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, brand, storm, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kleden of Xbox? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Huis ter Heide? Open direct de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren of OHRA zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hierden verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-huis-ter-heide


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zeist? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inbegrepen. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door bliksem en diefstal. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Huis ter Heide is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming en een kapot waterbed. Typische schade is een onbruikbare droger. In de regel worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €685.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Huis ter Heide
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Huis ter Heide zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Huis ter Heide

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Huis ter Heide completer maken met verschillende interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Gouda afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze extra zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone + kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Huis ter Heide

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij van €1.450.000 tot wel €3.850.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf dekking.

Rechtsbijstandverzekering Huis ter Heide
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflicten consumentenaankopen of geschillen met de buren. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €25,30 oplopend tot €25,55 p/maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Huis ter Heide voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering