Woonverzekering Brandwijk Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Brandwijk. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals Aon Direct en Klaverblad die schade zoals vandalisme, inbraak, water, storm vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Brandwijk juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijv. brand, vandalisme, diefstal, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als horloges of bank? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Brandwijk? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Aon Direct + Reaal bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Beugen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-brandwijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Molenwaard? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en diefstal. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of gaslekken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Brandwijk kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een lek dag. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €365.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Brandwijk
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Brandwijk probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Brandwijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Brandwijk aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Achthuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone en sieraden. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Brandwijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een barst in het scherm & fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.350.000 tot ruim €4.800.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,55 (per maand). Check ook EAG Assuradeuren.

Rechtsbijstandverzekering Brandwijk
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever en terugvorderen van schade. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €35,40 tot €29,30 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Brandwijk online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering